Europese roulette strategie

Europese roulette strategie

Het European roulette is een van de meest populaire vormen van roulette. Het is een soort van roulette waarbij je een eerlijke kans op winst krijgt. Het is natuurlijk ook hier de bedoeling om goed te voorspellen, waar de roulettekogel gaat belanden. Wanneer je hier goed in bent dan is het mogelijk om met mooie prijzen naar huis te gaan. De meesten van ons zijn echter geen waarzeggers en zullen daarom meer moeten vertrouwen op andere technieken en systemen. Een Europese roulette strategie zou hierbij een slimme keuze zijn. We vertellen je hier graag meer over. 

Europese Roulette spelen

Welke roulette systemen zijn er?

Er zijn verschillende roulette systemen welke je uitstekend kunt toepassen bij het Europese roulette. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden: 

  • De Martingale strategie
  • De Parlay techniek
  • De one hit wonder tactiek
  • De Pivot strategie

De eerste twee systemen focussen zich op de manier waarop jij je geld inzet. De andere twee systemen kijken vooral naar de getallen welke voorkomen of juist niet in het spel. Vervolgens ga je hier vol je geld op inzetten. Laten we de systemen wat nader bekijken. 

De Martingale strategie

Wil je graag met meer geld naar huis gaan dan je bent begonnen? Dan is het goed om voor de Martingale strategie te kiezen bij het roulette spel. Het is een heel gemakkelijk toe te passen techniek. Iedere keer wanneer je verliest dan zet je simpelweg de volgende ronde het dubbele in. Je doet dit net zo lang tot je ook daadwerkelijk wint. 

Dit systeem werkt het beste bij de enkelvoudige winkansen van het roulettespel. Denk hierbij aan een tot negentien of negentien tot en met zesendertig, zwart of rood en oneven of even. 

Parlay techniek

De Parlay techniek

Het tegenovergestelde van de vorige strategie is de Parlay techniek. Hier verhoog je niet je inzet bij verlies, maar juist bij winst. Je doet dit een aantal ronden en stopt dan. Je zal immers niet iedere ronde blijven winnen. Het grote voordeel is, dat dit natuurlijk aanvoelt. Ook is het zo, dat je met je wint verderspeelt. Je hoeft niet keer op keer geld in te zetten tot je wint. 

De one hit wonder tactiek

Bij dit systeem let je op welk getal voor een lange tijd niet is gevallen. Wanneer je een paar getallen hebt gesignaleerd is het tijd om te starten met spelen. Vervolgens kies je een getal en ga je hier je geld op inzetten. Het is slim om je budget te verdelen over zesendertig ronden. Wanneer je nu bij de laatste ronde wint dan speel je gelijk. Hierna heb je verlies. Echter wanneer het getal eerder valt dan heb je winst. Valt het getal bijvoorbeeld direct de eerste rond, na je inzet, dan krijg je 36 keer je inzet. Lekker toch!?

De Pivot strategie

Bij deze europese roulette strategie ga je ook al je geld inzetten op een specifiek getal. Je doet dit echter pas wanneer een getal een tweede keer valt. Het uitgangspunt van dit systeem is dat een getal nog een keer zal voorkomen. Ook hier is het slim om je budget over 36 ronden te verdelen. Eigenlijk hetzelfde als bij de voorgaande strategie voor het Europese spel. 

Roulette oefenen

Testen, oefenen en kiezen! 

Maak jezelf bekend met de verschillende roulette technieken. Door met het gratis oefengeld in een online casino te starten is het mogelijk om een goede keuze te maken. Natuurlijk kun je vervolgens met echt geld de strategie in de praktijk uittesten. Je zal zien, dat je met meer zekerheid iedere ronde je geld zal inzetten. Je kansen op winst nemen automatisch toe, ongeacht de techniek welke je kiest. Zeker ten opzichte van het willekeurig inzetten van je speelgeld. 

18plus
© 2024 | European roulette
€250 + 100 FS